Imagini de pe Lotul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Finalizarea nodului prevăzut la intersecția cu DN 65 de la Valea Mare, prioritară anul acesta/ VIDEO

Au apărut noi imagini de pe sanțierul Drumul Expres Craiova-Pitești. Este vorba de imagini cu lucrările ce se execută pe Lotul 3, între Slatina și localitatea Colonești.

Imaginile au fost surprinse în premieră, cu drona, și arată debutul lucrărilor de pe Lotul 3.

Conform Asociației Pro Infrastructură, prioritară anul acesta trebuie să fie finalizarea nodului prevăzut la intersecția cu DN65 de la Valea Mare pentru a se asigura conexiunea cu secțiunea Balș-Slatina care are șanse reale de a fi dată în circulație la sfârșitul lui 2021 dacă se menține ritmul actual.

Tronsonul 3 se construiește între localitățile Slatina și Colonești, și are o lungime de 31,75 km. Perioada de proiectare este de 12 luni, iar perioada de execuție este de 24 luni. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Valoarea contractului pentru Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești este de 670.717.330,94 lei fără TVA, finanțarea fiind făcută prin fonduri europene nerambursabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here