VIDEO. Momentul în care angajatul unei benzinării este înjunghiat de un tâlhar

Un angajat al unei benzinării din localitatea Cristian, de lângă Sibiu, a fost înjunghiat de mai multe ori de un individ înarmat cu un cuțit, care a fugit apoi cu toți banii din casa de marcat. Scenele șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Jaful de o violență extremă a avut loc în noaptea de 25 aprilie. Angajatul se afla de unul singur în benzinărie, când bărbatul a intrat în locație cu intenția de a fura banii din casa de marcat. Angajatul s-a opus, iar în acel moment hoțul a scos cuțitul pe care îl avea la el și l-a înjunghiat de angajat de mai multe ori, relatează Ora de Sibiu.

În cele din urmă hoțul a reușit să ia banii din casa de marcat, aproximativ 500 de lei.

Vezi imaginile din momentul jafului AICI.

”Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în data de 25.04.2021, în jurul orei 5:30, un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit pe DN1, localitatea Cristian, într-o stație de distribuție carburant pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, conștient, cu contuzii și plagă prin înjunghiere membru inferior stâng. Bărbatul, de 39 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu”, a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Bărbatul care l-a înjunghiat pe angajatul locației a avut și un complice la jaf. Polițiștii i-au identificat, dar încă este căutat.

”În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar la data de 26 aprilie a.c., s-a reușit identificarea presupusului autor, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Săliște, respectiv a presupusului complice, un sibian în vârstă de 24 de ani.

La aceeași dată, față de presupusul complice s-a dispus măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 27 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, autoturismul cu care cei doi presupuși faptas ar fi părăsit locul faptei a fost identificat și ridicat de către polițiști pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr continuă investigațiile în vederea depistării presupusului autor și aplicării măsurilor legale în consecință”, a declarat elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here