Liviu Dragnea are probleme medicale. I s-a infectat rana de la spate: „N-am avut acces la cabinetul medical!”

Sursa foto: romaniatv.net

Liviu Dragnea susține că oficialii Penitenciarului Rahova i-au interzis accesul la îngrijiri medicale. Din acest motiv, fostul lider PSD s-ar fi infectat la rana pe care a suferit-o în urma unei intervenții chirurgicale.

Fostul lider al PSD a lansat o serie de acuzații la adresa oficialilor Penitenciarului Rahova, care nu i-ar fi acordat îngrijirile medicale de care avea nevoie.

Liviu Dragnea susţine că rana provenită de la intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la spate s-ar fi infectat. Mai mult, fostul lider al PSD susține că reprezentanții penitenciarului ar fi depus la dosarul său declarații mincinoase, scrie Liber în Teleorman.

Liviu Dragnea a făcut aceste declarații în fața magistraților de la Judecătoria Sector 5, într-un proces pe care îl are cu Penitenciarul Rahova. „Eu am suferit o intervenţie la spitalul penitenciar Rahova la spate, această zonă este foarte importantă. Pentru că operaţia a fost pe spate, eu nu am putut singur să-mi curăţ rana şi să-mi schimb bandajul. După intervenţie, medicul chirurg de la Rahova a trecut în fişa medicală şi a dispus ca medicii de la cabinetul medical din Rahova să cureţe rana din două în două zile”, a spus Liviu Dragnea în fața judecătorului.

Ulterior, acesta a povestit că în celula sa a fost instituită carantina, iar din acest motiv nu a mai avut acces la cabinetul medical, unde primea îngrijiri: „În a şasea zi, o zi de vineri după-amiază, s-a instituit carantina. Eram trei deţinuţi în cameră. La uşa noastră s-a prezentat un ofiţer care ne-a transmis că nu mai putem să ieşim din cameră, că nu mai avem voie să primim vizite. Timp de o săptămână, eu nu am avut acces la cabinetul medical, rana fiindu-mi pansată de colegii din cameră. Rana s-a reinfectat apoi, că nu am fost pansat corect şi vineri după ce am ieşit din carantină m-au dus din nou la Spitalul Rahova şi m-au operat din nou pentru că rana recidivase”.

Fostul lider al PSD a precizat că cei de la penitenciar au depus la dosarul său o adresă din care ar rezulta că el a refuzat îngrijirile medicale. Or, susține, acest lucru reprezintă un fals în declarații. „Doamna avocat mi-a prezentat ieri dosarul şi am văzut acolo o declaraţie din partea penitenciarului în care scrie că eu am refuzat asistenţa medicală. Scrie în dosar, la fila 12, 21.03.2021, deţinutul a refuzat şi a zis că se tratează singur. Nimic mai fals, e o declaraţie mincinoasă dată de cei de la Rahova. E fals în declaraţii, nu ştiu cine anume de la Rahova a declarat asta, dar colegii mei de cameră sunt cei care m-au bandajat. Ăsta a fost unul din motivele pentru care am spus că rana a fost pe spate şi nu mă puteam bandaja singur”, a declarat Liviu Dragnea.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here