Zeci de permise reținute în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii din Olt au retras și mai multe cerificate de înmatriculare

Zeci de permise auto au fost reținute, în acest sfârșit de săptămână de polițiștii din Olt. De asemena au fost retrase și mai multe cerificate de înmatriculare.

Totodată, în urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 1.013 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 273.005 lei.

„Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 76 de permise de conducere, dintre acestea 17 pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, 35 pentru depăşirea limitei de viteză cu mai mult de 50km/h şi 24 pentru alte abateri, fiind retrase şi 12 certificate de înmatriculare”, potrivit unui comunicat al Poliției Olt.

De asemenea, au fost constatate opt infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cinci fiind pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, două pentru conducere fără permis şi una pentru alte abateri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here