Deși infectările s-au împuținat, declarațiile pe propria răspundere şi amenzile rămân valabile. DESCARCĂ noul model

România este aproape în totalitate în scenariul verde, dar restricţiile au rămas. Declaraţiile pe propria răsundere şi adeverinţele de serviciu rămân valabile după ora 22.00.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat luni că starea de alertă va fi anulată atunci când situaţia privind pandemia de COVID-19 se va stabiliza, adăugând că această măsură permite luarea unor decizii de către autorităţi, cum ar fi cea privind detaşările de personal medical. Deocamdată, majoritatea restricţiilor au fost menţinute, chiar dacă foarte probabil de marţi toate judeţele se vor afla în scenariul verde, adică rată de incidenţă mai mică de 1,5 la mia de locuitori.

Reguli pentru declaraţiile pe propria răspundere şi adeverinţele de serviciu:

Se propune menținerea interdicției de circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei fără restricții, în toate localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mică de 4 la 1.000 de locuitori, în intervalul orar 2200-0500.

Se propune menținerea interdicției de circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei fără restricții, în toate localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori și mai mică de 7,5 la 1.000 de locuitori, în intervalul orar 2200-0500 pentru zilele de luni-joi și în intervalul orar 2000-0500, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Aplicabilitatea măsurii încetează când rata de incidență cumulată la 14 zile scade sub 3,5 la 1.000 de locuitori și intră în vigoare măsura prevăzută la pct. 26.

Se propune menținerea interdicției de circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei fără restricții, în toate localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 7,5 la 1.000 de locuitori, în intervalul orar 2000-0500, pe întreaga durată a săptămânii. Aplicabilitatea măsurii încetează când rata de incidență cumulată la 14 zile scade sub 7 la 1.000 de locuitori și intră în vigoare măsura prevăzută la pct. 27.

Model Declaratie Proprie Raspundere

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here