Slătinean dat în urmărire internațională, depistat de oamenii legii din Olt. Bărbatul a comis 12 infracțiuni în afara țării

Un bărbat din Slatina dat în urmărire internațională după ce a comis 12 infracțiuni în două țări europene, a fost depistat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

Mandatul european de arestare a fost pus în executare de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Olt.

„În fapt, pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 10 infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte agricole, utilaje, parfumuri sau bijuterii.

De asemenea, pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de furt, în anul 2018, constând în sustragerea de unelte sau utilaje agricole”, potrivit IPJ Olt.

Polițiștii de investigații criminale au prezentat urmăritul internațional Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, fiind reținut pentru 24 ore.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here