Horoscop luni, 17 mai. O zodie are parte de mai puțini bani astăzi. Trebuie să te descurci singur!

Horoscop luni, 17 mai. O zodie are parte de vești nu tocmai bune. Acești nativi au mai puțini bani astăzi. Sfatul este categoric: Trebuie să te descurce singuri! Ei trebuie să aibă în vedere și că banii sunt mai puțini și poate unde se şi scumpesc toate, dar mereu mâine este o nouă zi!

Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ștefănescu.

BERBEC Astăzi ocupă-te numai de problemele tale! În mod paradoxal, te foloseşti mai mult de compromis şi defensivă. Probabil că graba şi agresivitatea caracteristice zodiei te-au obosit prea mult. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu familia, cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de luni, gen proiecte mereu amânate și niciodată începute. Aminteşte-ţi că nu ai timp!

TAUR Un zvon, o promisiune de succes! Eşti pe calea cea bună. Nu renunţa tocmai acum, nu schimba nimic. Ai potenţial, poţi să reuşeşti şi acum ştii acest lucru! Eşti motivat în ceea ce faci. Brusc, nativii din Taur realizează că nu au cu ce să se îmbrace pentru sezonul cald. Această influenţă pamântesca asupra unei zodii de pământ poate să însemne ceva! De asemenea, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine.

GEMENI Ai un control bun asupra emoţiilor şi reacţiilor tale. Chiar ai nevoie, pentru că ziua îţi rezervă situaţii complicate, din care poţi să ieşi doar prin rapiditatea şi optimismul tău zodiacal. Cam de multă vreme duci un fel de viaţă dublă şi lucrul ăsta a început să se ştie şi să plictisească până şi pe proprii prieteni. Mai multa discreţie nu strică! Adică joci un rol şi uneori îţi cade masca. Nu cea chirurgicală! Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Aşteaptă.

RAC Se schimbă vremea în bine, se schimbă şi părerile tale. Astăzi vezi cu ochi noi anturajul tău. Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de lucruri frumoase care îţi plac. Mergi înainte pe drumul tău însorit, afară este cald, fără să-ţi pese foarte mult de ceea ce se întâmplă în jur. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar cui îi pasă! Ţie, în nici un caz… Nu uita că ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur!

LEU Vanitatea proprie de rege al junglei este satisfăcută astăzi. Ai numai de câştigat, dar nu muşca mâna care îţi dă de mâncare! Atenţie cu cine vorbeşti şi mai ales despre cine vorbeşti! Zi de cumpărături de completare după consumul din weekend şi poate chiar de ceva nou, foarte important pentru tine! Nu încerca să controlezi evenimentele din viaţa prietenilor impunând date şi planuri de măsuri. Sanătatea este bună, atenţie, însă, la tensiunea arterială şi la circulaţia periferică.

FECIOARĂ Eşti într-o formă fizică bună şi poţi obţine şi confortul spiritual dacă reuşeşti să închei o alianţă sau măcar un armistiţiu cu cei, după caz, din familie, colegii, prietenii, anturajul. Se aproprie nişte termene, poate un obstacol, nervozitatea creşte. Nu-ti pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului, trebuie să te descurci singur. O realizare notabilă în a doua jumătate a zilei, mai ales pentru nativii din primul decan. Atenţie la regimul alimentar şi la alergiile de primăvară.

BALANŢĂ Fii mai precis, concentrează-te ca să nu uiţi termene şi date importante care privesc problemele personale. Mai multă prudenţă cu cei care, de fapt, doresc doar să se folosescă de tine. Rezistenţa zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să gaseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene. Sa nu te aştepţi la prea mult ca să nu fii dezamăgit! Pe total, este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite. Este un timp de reîncărcare a bateriilor, in care confortul şi un mod de viaţă mai liniştit, mai calm, îti face bine şi te face să priveşti viitorul cu speranţă.

SCORPION Astăzi, nu te grăbi să spui minciunele frumoase şi motivaţii savante. Nu o să te creadă nimeni, eşti doar ridicol. Zâmbeşte, gândeşte şi oferă soluţii la probleme, nu explicaţii la eşecuri! Relaxeaza-te şi încearcă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nimeni nu îți mulțumește. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună poate fi urmată de una nu tot aşa de bună. Un incident neplăcut în a doua parte a perioadei poate fi evitat cu prudenţă şi respectarea regulilor. Mai ales cele de circulaţie.

SĂGETĂTOR Efortul din ultimul timp şi oboseala cronică se fac simţite la sfârşitul zilei de lucru. Seara trebuie să faci o pauză, să te odihneşti şi mai ales să modifici comportamentul alimentar. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor, sau a fraţilor mai mici. Orice inceput este greu şi nesigur. Nu este o scuza pentru tine ca nu te ții de cuvânt si schimbi permanent regulile jocului ! Cheltuielile si veniturile sunt dezechilibrate in bugetul tau personal – in perioada zilei de astăzi, vrei să cheltuieşti, nu glumă! Poţi să-ţi temperzi pornirea – este luni, de fiecare dată când vrei să cumperi ceva spune-ţi că o să găseşti ceva mai bun!

CAPRICORN Te simţi chiar bine, plăcut, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Nu-ti pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului – trebuie să te descurci singur. O realizare notabilă în a doua jumătate a perioadei. Nu te lăsa coplesit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi poate să te instruiești, să înveți ceva nou. Sanatatea este mediocra pentru nativii din prima parte a zodiei si bună pentru restul. Banii sunt cam puţini astăzi, poate unde se şi scumpesc toate, dar mereu mâine este o nouă zi!

VĂRSĂTOR Astăzi ai o mare nevoie de tandreţe, de aprobare şi răsfăţ, iar această presiune sentimentală trebuie neapărat să găsescă înţelegerea partenerului sau partenerei tale. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii. Este o perioadă favorabilă celor care caută iubirea, osmoza dragostei, topirea în emoţional. Perioada iti este favorabilă, in general. Ziua de astăzi face să-ti crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp…

PEŞTI Ai tendinţa (păguboasă) să vezi defecte şi necazuri peste tot! În distopia sanitară, desigur. Problema este la tine, viaţa este aşa cum o vezi, nici mai bună, nici mai rea. Calmează-te şi pune-ţi ochelarii de voie bună! O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Spune: da, da, am înţeles şi… uită imediat! Destinul are grijă de tine, nu de îngrijora pentru ziua de mâine, ziua de mâine ştie ce să facă!

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here