Un echipaj al Poliției Locale Slatina încalcă regulile de circulație/ VIDEO

Un echipaj al Poliției Locale Slatina a fost surprins de un participant la trafic, zilele trecute, încălcând regulile de circulație și dând, astfel, un exemplu cât de poate de prost.

Autospeciala Poliției Locale circula pe strada Crișan, dinspre intersecția de la Zahana spre strada Cireașov. La un moment dat, în zona Romtimex, polițistul aflat la volan a schimbat direcția de mers, trecând printre scuaruri pe celălalt sens (deși manevra este interzisă prin semne de circulație), fără să își arate intenția prin obligatoria semnalizare.

A mai mers câțiva metri pe mijlocul șoselei și, după o scurtă incertitudine, șoferul a tras brusc dreapta de volan, tot fără obligatoria semnalizare.

Un participant la trafic a înregistrat video întreaga poveste și a postat-o pe o rețea de socializare. Filmulețul a atras imediat atenția internauților, care nu au întârziat să comenteze, ironic, episodul.

„S-o fi ars becul de semnalizare”, a scris cel ce a postat filmulețul.

„S-a terminat lichidul de semnalizare!”, a comentat un alt internaut.

„Își fac de cap. Sunt autorități locale. Nu are cine să îi tragă la răspundere pe ei. Sunt numai fițoși”, este părerea altuia.

„Ăștia abia știu să conducă și tu ai pretenții de semnalizare. Unde nu mai știu ce trebuie făcut dau drumul la girofaruri”, a scris un alt internaut.

„Legenda spune că e bugetul mic și au număr limitat de semnalizări pe tură iar domnul le-o fi utilizat pe toate în primele ore”, i-a ironizat pe polițiști un comentator.

Un alt comentariu: „Nu mai fiți ironici, nu ați văzut ca a scos mina pe geam?”

„Ăștia știu să ne certe pe noi în trafic, ei nu circulă regulamentar dar la a da amenzi sunt primii”, a scris o șoferiță.

„Trebuia să ghicești ca Samantha vrăjitoarea ceea ce vor să facă”, se miră un alt comentator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here