Un slătinean a amenințat că aruncă în aer un bloc întreg. Au fost oprite gazele și polițiștii au intervenit în forță

Polițiștii au intervenit în forță, miercuri seară, după ce un bărbat a amenințat că va arunca în aer un bloc întreg. În plus, pompierii au direcționat la fața locului mai multe autospeciale.

Este vorba de un bărbat care locuiește într-un bloc de pe strada Primăverii și care și-a anunțat intenția de a arunca în aer întregul imobil, motiv pentru care în zonă a fost oprită, temporar, alimentarea cu gaze.

Pompierii au direcționat la fața locului mai multe autospeciale, însă nu a fost nevoie de intervenția lor, pentru că, între timp, polițiștii au spart ușa apartamentului bărbatului, imobilizându-l pe acesta.

„Au fost direcționate la fața locului o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj CBRN, dar nu a fost nevoie de intervenția forțelor și mijloacelor Detașamentului Slatina. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de poliție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Slătineanul va fi dus la spital și supus unui control psihiatric.

„Cel în cauză va fi transportat la UPU Slatina pentru un control psihiatric, după cele petrecute. În acest moment, situaţia este sub control, după intervenţia în forţă şi imobilizarea bărbatului care ameninţa că va arunca în aer întregul bloc”, spune purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Bărbatul cu pricina a amenințat că aruncă în aer blocul supărat că o rudă a sa a fost reținută de oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here