Accident cu 5 victime într-o localitate din Vâlcea. Un șofer de 20 de ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, joi dimineață, în județul Vâlcea. Autoturismul în care se aflau era condus de un tânăr de 20 de ani, care a pierdut controlul asupra volanului.

Potrivit ISU Vâlcea, membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU Vâlcea și SAJ Vâlcea au fost solicitați în această dimineață, la ora 05.57 pentru acordarea primului ajutor calificat în urma producerii unui accident rutier în localitatea Bălcești, pe DJ 643, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului au rezultat cinci victime cu diverse traumatisme. Acestea au primit îngrijiri medicale preliminare după care au fost transportate la UPU Craiova, pentru investigații și îngrijiri suplimentare.

O persoană în vârstă de 54 de ani a fost preluat de SMURD, încă trei persoane în vârstă de 42, 48 și respectiv 22 de ani au fost preluate de SAJ și încă o persoană, după ce a primit îngrijiri medicale preliminare a refuzat transportul la spital.

Conform sursei citate, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here