Botoșani: Bărbat reţinut de poliţişti după ce a atacat un tânăr cu o drujbă

Un bărbat de 46 de ani din oraşul Săveni din judeţul Botoşani a fost reţinut de poliţişti, după ce a atacat cu drujba un tânăr, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Săveni au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele bărbatului, care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 19 mai, împreună cu alte trei persoane din oraşul Săveni, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unui tânăr de 24 de ani, din aceeaşi localitate, având asupra sa o drujbă în stare de funcţionare cu care îl ameninţa. Ulterior, conflictul a degenerat în drumul public din faţa locuinţei victimei, unde bărbatul de 46 de ani ar fi încercat să-l lovească cu drujba în stare de funcţionare, însă nu a reuşit să-i provoace victimei vreo leziune”, a afirmat oficialul IPJ.

Bărbatul urmează să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here