Accident TERIBIL pe DN65, la intrare în Slatina dinspre Valea Mare, soldat cu mai multe victime/ FOTO+VIDEO

Un teribil accident rutier s-a petrecut cu puțin timp în urmă pe DN65, la intrare în Slatina dinspre Valea Mare, soldat cu mai multe victime.

În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau nu mai puțin de opt persoane. Dintre acestea, cinci victime sunt transportate la spital.

La fața locului intervin pompierii de la Descarcerare, SMURD și mai multe echipaje de la Ambulanță.

„Detașamentul Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, acționează la ieșirea din Slatina spre Pitești, la un accident rutier.

Din primele informații, sunt implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane, iar cinci dintre acestea necesită transport la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here