Noi imagini, FOTO și VIDEO, de la accidentul petrecut la intrare în Slatina. 5 victime, la spital. Atenție, puternic impact emoțional!

OLT-ALERT a intrat în posesia unor noi imagini, foto și video, de la accidentul petrecut cu puțin timp în urmă pe DN65, la intrarea în Slatina dinspre Valea Mare. 

În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau opt persoane, dintre care cinci au fost transportate la spital.

„Echipaje medicale au transportat la UPU Slatina cinci persoane, trei femei și doi bărbați, toate conștiente și cooperante. Pacienta preluată de echipajul SMURD, în vârstă de 39 de ani, din localitatea Chiajna, prezenta traumatism cervical, traumatism toracic și traumatism la membrul superior stâng”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Circulația a fost oprită scurtă vreme în zonă, ulterior traficul fiind reluat, circulându-se alternativ, pe o singură bandă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Nici unul dintre șoferii implicați nu consumaseră alcool înainte de a urca la volan, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here