FOTO/ Accident în lanț într-o localitate din Dolj. Patru autoturisme implicate

Un accident rutier, soldat cu pagube materiale a avut loc, luni dimineață, pe DN 6, în localitatea Malu Mare din județul Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, luni dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 6, pe raza comunei Malu Mare, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că o femeie de 55 de ani, din Preajba, care conducea un autoturism pe DN 6, pe raza comunei Malu Mare, a frânat brusc la efectuarea unui viraj la stânga, pe marcajului longitudinal continuu.

Conform sursei citate, autoturismul din spatele acesteia condus de un tânăr de 27 de ani, din Lazu Terpeziţa, fost proiectat în autoturismul condus de aceasta, ca urmare a unei lovituri din spate provocată de al treilea autoturism, condus de un bărbat de 55 de ani, din Craiova.

De asemenea, un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Murgaşi a lovit din spate autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Cei patru conducări auto a fost testaţi cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Avand în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională conform OUG 195/2002, în valoare de 1305, pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu.

De asemenea, cei doi bărbaţi de 55 şi 34 de ani au fost sancţionaţi conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 580 de lei fiecare, pentru nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare faţă de vehicul din faţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here