Petrecere de cununie întreruptă de poliţiştii din Brăila. Administratorul restaurantului amendat cu 4.500 de lei

Poliţiştii brăileni au întrerupt o petrecere de cununie civilă organizată, la finalul săptămânii trecute, la un restaurant din municipiul Brăila, administratorul localului fiind amendat cu 4.500 de lei, potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

Poliţiştii brăileni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un restaurant de pe raza municipiului Brăila avea loc un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

“În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Brăila a organizat petrecerea cununiei sale civile, la care participau aproximativ 20 de persoane. Au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfăşurarea evenimentului fiind întreruptă. În acest context, administratorul restaurantului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 4.500 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19′, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii informează că în continuare se află in vigoare interdicţia de organizare a evenimentelor private şi că vor fi desfăşurate în continuare activităţi de verificare a modului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here