Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu în sarcină? Vedeta mai are doar câteva săptâmâni până va naște

Adela Popescu, care se află deja în ultimul trimestru de sarcină a povestit că s-a confruntat cu câteva probleme hormonale. 

Adela le-a povestit fanilor de pe Instagram un episod în care hormonii i-au dat mari bătăi de cap. Se pare că vedeta a avut un episod mai puțin plăcut în care a izbucnit în plâns din senin, fără a avea un motiv. Mai mult, l-a îngrijorat și pe soțul său care a sunat-o în acele moment și nu înțelege ce se întâmplă cu ea.

„Și cum susțineam eu sus și tare că vai, dom’ ne, ce e aia să îți facă necazuri hormonii, cum am bufnit astăzi într-un hohot de plâns în timp ce conduceam.

Vai, dar ce am mai plâns. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu știam ce sa ii spun ca am. Dar mă și enerva că nu înțelege. Am ajuns acasă, am mâncat o ciocolata, un castron mare de cireșe și sunt ca nouă. Ușoara ca un fulg”,  a povestit Adela Popescu pe contul său de Instagram.

Adela Popescu va naște în perioada 13-16 iunie și își dorește ca cel de-al treilea copil să vină tot pe cale naturală.

„Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurală, am stat 5 ore în travaliu atunci.

Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație”, a spus Adela Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here