Și-a incendiat soţul, după un conflict spontan. O femeie din Botoșani, cercetată de polițiști pentru violență în familie

O femeie din localitatea Rădeni din judeţul Botoşani este cercetată de poliţişti după ce şi-a incendiat soţul, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit oficialului IPJ, femeia în vârstă de 36 de ani ar fi avut un conflict spontan cu soţul său, iar în acest context l-a stropit cu benzină şi apoi i-a dat foc.

“În urma verificărilor s-a stabilit faptul că la data de 26 mai, în jurul orei 16,00, victima, un bărbat de 35 de ani, în timp ce se afla la locuinţa sa împreună cu soţia de 36 de ani, în urma unui conflict spontan dintre cei doi, femeia l-ar fi stropit cu lichid inflamabil şi ulterior, accidental ar fi declanşat un aprinzător, împrejurare în care lichidul inflamabil de pe vestimentaţia bărbatului a luat foc, provocându-i acestuia leziuni la nivelul antebraţului stâng, a spatelui şi gâtului”, a afirmat Nenişcu.

Bărbatul nu a depus plângere penală, însă poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here