Argeș: Bărbat reţinut după ce şi-a agresat fiica minoră şi soţia. Ambele victime sunt internate

Un bărbat din oraşul Mioveni a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a agresat fiica în vârstă de 13 ani şi soţia, ambele victime fiind internate la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

“În urma unei sesizări venite de la o unitate medicală, poliţiştii din (…) Mioveni au efectuat cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi au reţinut un bărbat de 38 de ani. Din cercetări s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 29 mai, acesta şi-ar fi lovit atât soţia, cât şi fiica minoră. După întocmirea chestionarului de evaluare a riscului, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Mădălina Epure.

Conform acesteia, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Potrivit medicilor de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, leziunile suferite de minoră sunt destul de grave.

“În urma anamnezei făcute de medic, s-a constatat că a fost vorba de o agresiune. (…) Este stabilă în momentul de faţă, dar prezenta un traumatism cranio-cerebral minor (…), contuzie toraco-abdominală cu ceva modificări ecografice. (…) Bilanţul lezional este destul de serios şi cu ameninţare vitală destul de puternică”, a declarat Managerul Spitalului de Pediatrie din Piteşti, Tudor Ionescu.

El a precizat că şi mama minorei este internată în Secţia ATI a unităţii medicale, împreună cu fiica sa, având o fractură de antebraţ.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here