Cum l-a trădat bodyguard-ul lui Florian Tudor, zis „Rechinul”, pe interlop: „O să vi-l trimitem acasă în sicriu”

Constantin Sorinel Marcu trebuia să părăsească rapid România după ce a înjunghiat un bărbat în gât în urma unei dispute de la o piscină publică.

Un prieten al acestuia din Craiova i-a sugerat să ia legătura cu Florian Tudor, zis „Rechinul”, relatează OCCRP, conform HotNews.ro.

Oferta era greu de refuzat: prietenul lui Marcu îi sugerase să plece în Riviera Mayașă, un paradis tropical unde putea să stea ascuns, și să câștige bani lucrând pentru o cunoștință de-a sa.

„I-a promis o viață bună acolo”, relatează Maria, mama lui Marcu.

Însă noul angajator al bărbatului era Florian Tudor, un interlop care conducea o rețea infracțională organizată din Mexic ce clona carduri bancare prin instalarea unor bancomate false în întregul Mexic.

Tudor se mutase din Craiova în Mexic în urmă cu câțiva ani unde a ajuns să fie cunoscut drept „Rechinul”.

După ce a fost angajat ca bodyguard al acestuia, Marcu a ajuns în cercul de putere al unei rețele infracționale transnaționale despre care se estimează că obținea venituri ilicite ce ajungeau până la 240 de milioane de dolari anual.

Pentru o perioadă Marcu a trăit în Mexic, lucrând îndeaproape cu angajatorul său și lucrurile au mers bine. Atât de bine încât Tudor s-a oferit chiar să ucidă pentru Florian Tudor. Însă prietenia a început să se strice după un an.

Unul dintre membrii rețelei a relatat că „Rechinul” a devenit gelos pe succesul lui Marcu în rândul femeilor și cei doi au început să se certe și din cauza banilor.

Marcu a început să saboteze operațiunea de clonare a cardurilor a rețelei, scriind pe bucăți mici de hârtie pe care le lipea de bancomatele false din Cancún: „nu vă introduceți cardul că o să vă treziți fără bani”.

Părinții lui Marcu cred că acesta a devenit un informator al FBI-ului, relatând agenților americani modul în care rețeaua infracțională originară din Craiova opera în Mexic.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here