Imagini inedite de pe șantierul Drumului Expres la Găneasa, Olt, unde DX12 se întâlnește cu DN 64/ VIDEO

Imagini video inedite de pe șantierul tronsonului 2, lotul 2, al Drumului Expres Craiova – Pitești, zona Găneasa, Olt, unde DX se întâlnește cu Drumul Național 64, au fost încărcate pe Youtube de MND.

Noile imagini sunt, ca toate celelalte apărute în spațiul public, impresionante și dovedesc viteza de realizare a Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești pe lotul 2, de care este responsabilă compania omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, UMB Spedition, care construiește acest drum pe raza județului Olt.

Aceste imagini surprind lucrările ce se desfășoară pe șantierul tronsonului 2, lotul 2, în zona localității Găneasa, Olt, unde Drumul Expres se întâlnește cu Drumul Național 64.

Firma controlată de Umbrărescu și-a adjudecat contractul lotului 2 al Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești, care începe de la limita județelor Dolj și Olt și se termină în zona localității oltene Valea Mare. Contractul a fost semnat în 2018 şi are o valoare de 792 milioane lei, fonduri europene.

Acelaşi constructor lucrează şi pe lotul 3, între Valea Mare şi Coloneşti (tot judeţul Olt, 32 km), având termen de finalizare 2 ani şi este desemnat câştigător şi pe lotul 4 Coloneşti – Piteşti (32 km).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here