Este oficial! Copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani se pot vaccina, de astăzi, împotriva COVID-19

Copiii cu vârste între 12 și 15 ani se pot vaccina de astăzi împotriva COVID-19. Anunţul a fost făcut Comitetul de Coordonare a Vaccinării, în condiţiile în care maratonul de vaccinare pentru tineri a început cu un eşec. Oficialii s-au dat peste cap să găsească metode care să-i convingă pe tineri să se imunizeze. Au împărţit bilete la teatru, la circ, au înfiinţat centre prin parcuri, biblioteci, chiar şi malluri, dar… fără succes. Ieri a bătut vântul prin toate cabinetele.

Copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani se pot vaccina, de astăzi, împotriva COVID-19! Imunizarea lor va avea loc în centrul mobil de vaccinare din parcul Lumea Copiilor, unde sunt amenajate două cabinete. Dacă părinţii îşi dau acceptul, copiii între 12 şi 15 ani vor fi imunizaţi cu serul Pfizer, în 2 etape, la un interval de 21 de zile.

Cei care nu vor merge la maratonul vaccinării, pot merge oricând să se imunizeze la cabinetele medicilor de familie sau în centrele de vaccinare, inclusiv în cele de tip drive-trough.

Rămâne de văzut, însă, dacă adolescenţii vor dori să se vaccineze. Ieri, în a doua zi a maratonului, autorităţile nu i-au convins nici cu bilete la teatru ori la circ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here