Tatăl copiilor omorâți de mamă în Maramureș : „M-a sunat și mi-a spus că a dat cu copiii de pământ”

Tatăl copiilor omorâți de mamă a făcut declarații halucinante cu privire la conversația pe care avut-o cu soția sa după ce și-a ucis pruncii.

Tatăl copiilor uciși de mamă în Maramureș a făcut dezvăluiri despre conversația pe care a avut-o cu soția sa imediat după ce aceasta și-a ucis proprii prunci, o fetiță și un băiețel.

Crima înfiorătoare a avut loc în localitatea Ruşor, din Maramureş. O femeie cu grave afecțiuni psihice și-a ucis cei doi copii, unul în vârstă de 4 luni, celălalt de aproape 2 ani.

Bărbatul a anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș că doi copii, din satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur, se află în stare gravă și prezintă probleme respiratorii.

”M-a sunat și mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am venit acasă. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor și i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu mașina a sunat la 112” a povestit bărbatul, relatează Antena 3.

Mama femeii care și-a ucis copii: „De dimineața am vorbit la telefon și era totul bine”

Mama femeii care și-a omorât copii a făcut și ea declarații cu privire la mediul familial în care cei doi soți își creșteau copiii. Aceasta a menționat că mama ucigașă suferea de dureri de cap și lua chiar și medicație.

”De dimineața am vorbit la telefon și era totul bine. Era doar ea cu copiii. Soțul era la lucru, să câștige un ban cinstit. nu i-am auzit niciodată certându-se. Stăm departe, numai la telefon vorbim. De dimineață când am vorbit, dădea de mâncare copiilor. Nu am crezut așa ceva. Numai ea stătea săraca cu copiii. Trebuia să mai stea și el cu copiii. Eu am vrut să vin să îi ajut, dar nu m-au primit, erau căsătoriți de 6 ani. Sâmbătă făcea botezul fetei care avea 4 luni” a povestit bunica copiilor uciși.

Tatăl copiilor uciși de mamă locuia împreună cu aceștia într-o casă modestă

Casa în care s-a petrecut îngrozitoarea crimă este mică, bătrânească, doar ferestrele par a fi renovate recent cu geamuri termopan. Acolo locuia familia cu doi copii, care în aparență era una obișnuită și nimic nu prevestea tragedia ce avea să urmeze.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe. În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat. La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, a transmis Poliţia.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here