Incendiu masiv în Prahova. Plafonul unei hale s-a prăbușit/ FOTO

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, la o societate de incinerare a deşeurilor periculoase din comuna prahoveană Brazi, autorităţile emiţând un mesaj RO-ALERT prin care avertizează asupra degajărilor masive de fum.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, incendiul a izbucnit în comuna Brazi, la o hală de depozitare a unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate colectarea şi incinerarea deşeurilor periculoase.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, iar la faţa locului au fost mobilizate şase maşini de stingere, două autoscări, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

În curte a fost găsită o bicicleta, motiv pentru care pompierii iau în calcul că în interiorul halei este surprinsă o persoană.

Plafonul s-a prăbușit iar echipajele nu pot pătrunde în interior.

În urma incendiului au rezultat degajări mari de fum, cetăţenii din zonă primind mesaj de tip RO-ALERT.

“Incendiu major produs la SC Eco Burn SRL cu degajări masive de fum. Evitaţi zona. Eliberaţi căile rutiere pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Menţineţi ferestrele locuinţelor închise. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi de autoprotecţie”, este mesarul RO-ALERT trimis de ISU Prahova.

Sursa: romania24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here