Cei doi frați dispăruți de aseară în Caraș Severin au fost găsiți. Erau pe marginea DN6, la câțiva kilometri de casă

Cei doi frați, Florin şi surioara lui Maria, cu vârste de 5 şi 3 ani, care au dispărut de acasă seara trecută, din satul Globurău, comuna Mehadia, judeţul Caraş Severin, au fost găsiți. Un şofer i-a văzut pe marginea DN 6, la câţiva kilometri de casă.

Cei doi frați dispăruți de aseară în Caraș Severin au fost găsiți. Erau în padure, la câțiva kilometri de casă

“Copiii au fost găsiți, în urmă cu 5 minute. Au fost preluați de polițiști.

Un participant la trafic i-a văzut pe marginea DN 6, în apropiere de Plugova, a sunat la 112 și imediat au ajuns colegii la fața locului și i-au preluat. La o distanță de 8 km de locul dispariției au fost găsiți”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Remintim că Florin şi surioara lui Maria, cu vârste de 5 şi 3 ani, au dispărut de acasă seara trecută, din satul Globurău, comuna Mehadia, judeţul Caraş Severin. Forțe impresionante, printre care și un elicopter, au fost implicate în acțiunea de căutare a celor doi micuţi.

Cei doi frățiori au fost căutaţi de sute de polițiști, jandarmi, pompieri militari, reprezentanți ai Salvamont, pădurari, dar și voluntari.

Zona din proximitate a fost survolată de un elicopter, iar la fața locului au fost aduși inclusiv câini antrenați în misiuni de căutare-salvare.

Dispariția celor doi frați Florin Gheorghe Frăţilă, de 5 ani și Maria Magdalena Frăţilă, de 3 ani, a fost anunțată imediat după miezul nopții, când polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20.00, cei doi copii au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit până în prezent.

„Astăzi, 03 iunie, la ora 00.10, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20.00, Frățilă Florin Gheorghe, de 5 ani, și Frățilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit până în prezent”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Poliția a făcut un apel și la cetățeni, pe care i-a rugat să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112, dacă pot furniza informații cu privire la cei doi minori.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here