Un tânăr din Mureș a fost reținut, după ce a agresat mai multe femei pe stradă

Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut, joi, de poliţişti după ce trei femei au reclamat, în luna mai, că au fost agresate sexual de către acesta, în timp ce se aflau pe stradă, în Târgu Mureş.

“Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au identificat un tânăr bănuit de săvârşirea unor infracţiuni de agresiune sexuală. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma a două percheziţii domiciliare efectuate în această dimineaţă.

La data de 3 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Târgu Mureş, la locuinţa unui bărbat bănuit de agresiune sexuală.

Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul lunii mai 2021, în timp ce se afla pe stradă, pe raza municipiului Târgu Mureş, cel în cauză, de 21 de ani, din Târgu Mureş, ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra a trei femei. În urma administrării probatoriului, la aceeaşi dată, faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here