Adolescent de 17 ani din Hunedoara, reţinut pentru mai multe furturi comise într-o noapte

Un adolescent de 17 ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale fiind acuzat de mai multe furturi din maşini şi din locuinţa unei cunoştinţe, minorul urmând să fie prezentat procurorilor pentru dispunerea măsurilor legale, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentative la furt calificat, după ce a spart mai multe maşini parcate pe o stradă din municipiul Hunedoara şi apoi a furat un telefon mobil ce aparţinea unei persoane din localitate.

“Probatoriul administrat în cauză a stabilit că minorul, în noaptea de 05/06.06.2021, a spart geamul unui autoturism parcat pe o stradă din Hunedoara, de unde a sustras un portofel în care erau mai multe documente personale şi bijuterii, prejudiciul fiind de peste 1.000 de lei. În aceeaşi noapte, minorul a pătruns în alte autoturisme parcate pe raza municipiului Hunedoara, prin forţarea portierelor, însă nu a sustras bunuri, în respectivele cazuri infracţiunea de furt calificat rămânând în faza de tentativă”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here