Slătineanul Călin Știrbu a câștigat turneul internațional Tennis Europe U16 Metropolitan Open Life/ FOTO

Fiul cel mic al deputatului de Olt Gigel Știrbu, Călin, a câștigat turneul internațional de tenis de câmp Tennis Europe U16 Metropolitan Open Life.

Călin Știrbu a înregistrat un nou succes sportiv, câștigând turneul internațional de tenis de câmp Tennis Europe U16 Metropolitan Open Life, desfășurat recent la Cluj-Napoca.

„O săptămână plină de rezultate: Călin a câștigat turneul internațional Tennis Europe U16 Metropolitan Open Life, Cluj-Napoca. Mulțumim Ștefan Pitian, Daniel Tudorache și Florin Mergea!”, a anunțat tatăl băiatului.

Sportiv care promite mult, Călin Știrbu o ține dintr-un succes în altul în ultimii ani în domeniul sportului alb. La doar 15 ani, el a înregistrat, luna trecută, un dublu succes la Campionatele Naționale U16 de Tenis de Câmp, obținând locul 3 atât la simplu, cât și la dublu.

De asemenea, în 2019, Călin Știrbu devenea campion național la U13, iar în 2020 el devenea campion european la tenis U14, împreună cu echipa României, după ce băieții noștri au învins Polonia.

El a fost văzut la antrenamente de Ion Țiriac, care le-a spus antrenorilor lui că tânărul are un joc iute care peste câțiva ani poate fi foarte bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here