Autoturism căzut într-un canal, în Olt. Zeci de pompieri intervin. Șoferul, în stop cardio-respirator/ VIDEO+FOTO

Zeci de pompieri intervin cu mai multe autospeciale și cu o barcă cu motor, pe raza comunei Brâncoveni, pentru scoaterea unui autoturism dintr-un canal cu apă, unde a căzut.

La fața locului intervin și două echipaje SMURD. Șoferul a fost extras din autoturism, dar se află în stop cardio-respirator. Cadrele medicale execută manevre de resuscitare pentru salvarea victimei.

„Peste 20 de pompieri din cadrul Gărzii Osica de Sus și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenție și o barcă cu motor, acționează în localitatea Ociogi din comuna Brâncoveni, la un autoturism căzut într-un canal cu apă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, locotenentul Dan Nedeloiu.

Din primele date, în autoturism se afla o singură persoană. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din localitate, care a fost extras din mașină, dar se află în stop cardio-respirator. Cadrele medicale execută manevre de resuscitare pentru salvarea victimei.

La fața locului au ajuns și polițiștii și au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

„Un bărbat de 35 de ani, din comuna Brâncoveni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 80, din direcția Brâncoveni către Ociogi, din cauze încă neidentificate a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un canal cu apă.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa și Biroului Rutier Slatina sunt prezenți la fața locului pentru efectuarea de cercetări și pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs evenimentul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here