El e tânărul mort în accidentul de la Corabia. Era prieten cu motociclistul care a murit, tot în accident, duminica trecută/ FOTO+VIDEO

Tânărul care a murit în accidentul rutier petrecut în această dimineață la ieșirea din Corabia se numește Cristian Băcanu. Avea 25 de ani, locuia în cartierul Celei și era prieten bun cu motociclistul care și-a pierdut viața tot într-un accident de circulație, duminica trecută, la Gura Padinii. De altfel, ultimul mesaj postat pe pagina sa de socializare este unul de adio pentru prietenul său înmormântat recent.

Inima lui Cristian a încetat să mai bată sâmbătă dimineață, după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 54A, la ieșirea din Corabia spre Bechet. După impact, pompierii și cadrele medicale sosite la fața locului l-au găsit pe tânăr în stop cardio-respirator.

Decesul a survenit după ce echipajele medicale au încercat să-l readucă la viață prin manevre de resuscitare pe care le-au efectuat nu mai puțin de o oră și jumătate. Totul, din păcate, în zadar.

Cristian avea 25 de ani, locuia în cartierul Celei și era prieten bun cu motociclistul care și-a pierdut viața tot într-un accident de circulație, duminica trecută, la Gura Padinii. De altfel, ultimul mesaj postat pe pagina sa de socializare este unul de adio pentru prietenul său înmormântat recent.

Citește și O fetiță de 9 ani, RĂNITĂ în accidentul de la Corabia, în COMĂ! Va fi transportată cu elicopterul la Craiova/ FOTO+VIDEO

„Adio, prieten drag”, a scris, în 6 iunie, Cristian Băcanu, pe Facebook, postând și o imagine cu amicul său pe motocicletă.

Un adio pentru o despărțire care a durat doar șase zile, pentru că, acum, cele două suflete s-au regăsit.

Cristian lasă în urma lui, azi, o durere fără margini atât sânul familiei și printre cunoscuți, cât și în inima fetei cu care avea o relație.

Cristian Băcanu nu este singura victimă a accidentului de sâmbătă dimineață. O fetiță de doar 9 ani se zbate între viață și moarte după ce echipele medicale au găsit-o în comă după impactul celor două autoturisme implicate. Ea a fost preluată cu un elicopter SMURD și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Alte două persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc la ora 08.20.

Polițiștii au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut tragicul eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here