Incendiu la un apartament din Cluj-Napoca. Trei persoane au fost transportate la

Cinci persoane au fost evacuate, dintre care trei au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament din Cluj-Napoca.

“Două autospeciale, o autoplatformă pentru intervenţii şi salvări de la înălţimi, un echipaj SMURD şi unul SAJ au fost dislocate pentru a gestiona o situaţie de urgenţă rezultată în urma unui incendiu dintr-un apartament situat într-un bloc de locuinţe de pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. (…)

Au fost evacuate cinci persoane din apartamentele blocului, care au fost consultate de către salvatori, iar trei dintre acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

Toate persoanele transportate la spital erau conştiente şi cooperante, prezentau suspiciuni de intoxicaţie cu fum şi afecţiuni uşoare”, se arată într-o informare trimisă, luni, de ISU Cluj.

Mai multe lucruri din apartamentul respectiv au ars.

“Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10,10, iar în momentul sosirii la faţa locului au găsit cuprinse de flăcări mai multe aparate electronice, electrocasnice şi piese de mobilier dintr-un apartament situat la etajul trei al imobilului, iar casa scării inundată de fum”, mai arată ISU Cluj.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here