Liberalii, stop la investiții în Olt. A spus-o clar șeful PNL Olt, de față cu premierul României/ VIDEO

Câtă vreme oamenii vor vota tot cu PSD în Olt, județul nu va beneficia de investiții din partea Guvernului PNL-USR-UDMR. A spus-o, clar, azi, la Deveselu, președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, de față chiar cu premierul României, Florin Cîțu.

Prezenți, azi, în localitatea Deveselu, pentru a-l susține candidatul liberal la funcția nde primar al comunei, premierul Florin Cîțu și senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, au fost întrebați de localnici când vor sosi bani pentru investiții. Răspunsul a venit de la șeful liberalilor olteni: „când n-o să mai fie roșu județul, atunci”. Adică, atunci când oamenii nu vor mai vota cu social-democrații.

Declarația este una cel puțin scandaloasă, în condițiile în care votul trebuie să fie liber exprimat.

Premierul Florin Cîțu s-a aflat, vineri, alături de alți liberali din staff-ul central și local, la Deveselu, localitate în care sunt organizate alegeri locale parțiale pentru funcția de primar al comunei, după ce fostul primar, Ion Aliman, a decedat în septembrie 2020, cu 10 zile înainte de alegerile locale. Chiar trecut în lumea drepților, Aliman a adunat cele mai multe voturi la scrutin.

Atribuțiile de primar au fost preluate de actualul viceprimar, Nicolae Dobre, candidat, acum, la scaunul de prim-gospodar al localității din partea PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here