Tragedie în Olt: O fetiță de doar cinci ani a MURIT după ce ar fi căzut dintr-un leagăn

Nenorocirea s-a petrecut cu puțin timp în urmă în orașul Potcoava, acolo unde fetița ar fi căzut dintr-un leagăn aflat în curtea locuinței. Preluată de o ambulanță, ea a decedat la spital.

Imediat după întâmplare, la fața locului a sosit un echipaj de la Ambulanță, care a găsit minoră în stare de inconștiență.

„La data de 19 iunie a.c., orele 11.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgență 112, cu privire la faptul că, o minoră de 5 ani, din orașul Potcoava, în timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi căzut din leagăn, fiind în stare de inconștiența.

Minora a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Polițistii din Potcoava efectuează cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, desfășurând activități pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here