AJOFM Olt organizează, la sfârșitul acestei luni, la Slatina, Bursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt organizează, spre finalul acestei luni, Bursa locurilor de muncă.

Mai precis, evenimentul va avea loc în data de 29 iunie, începând cu ora 09.45, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina.

Organizarea bursei locurilor de muncă este una dintre măsurile active destinată corelării cererii și ofertei de forță de muncă, aflată mereu în atenţia Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, explică directorul instituției, Constantin Cîtu.

„Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau, în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung”, a declarat Cîtu.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a demarat acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui numar cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care sa fie oferite participanţilor la bursă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei până la data de 25 iunie 2021, ora 12.00, la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr. 2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249/432276.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here