Deputatul Adrian Chesnoiu: Nicolae Dobre, candidatul PSD la Primăria Deveselu, este alegerea potrivită

Nicolae Dobre, candidatul PSD la Primăria Deveselu, este alegerea potrivită pentru ca lucrurile bune să comunitate să poată continua.

Declarația îi aparține deputatului de Olt Adrian Chesnoiu, care, după o nouă acțiune electorală a liderilor PSD Olt în comuna în care au lc alegeri parțiale pentru alegerea primarului, a amintit că, în ultimii ani, comuna Deveselu a avut o administrație social-democrată.

„PSD a dat comunei Deveselu, în ultimii opt ani, cea mai bună echipă pentru administrarea problemelor comunității. Această echipă a fost formată din regretatul nostru primar, viceprimarul Nicolae DOBRE și bineînțeles cei 8 consilieri locali PSD.

Aici regăsim una din cele mai dezvoltate comunități rurale din județul Olt.

Susțin continuarea proiectelor de succes cu oameni care au fost implicați direct în administrarea comunei.

Nicolae DOBRE, candidatul PSD la Primăria Deveselu, cel care în ultimii 4 ani s-a ocupat în mod direct de administrarea treburilor comunității, este alegerea potrivită pentru garantarea continuării lucrurilor bune ce s-au întâmplat în ultimii ani”, a scris, pe pagina sa de socializare, Adrian Chesnoiu.

La Deveselu vor fi organizate alegeri locale parțiale după ce primarul comunei, Ion Aliman, care a candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a murit, anul trecut, în plină campanie electorală, cu 10 zile înainte de alegeri. Edilul a decedat la Spitalul Colentina din București, unde a ajuns în urma agravării stării de sănătate după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Deși decedat, Aliman a obținut cel mai mare număr de voturi din partea cetățenilor, fiind ales primar după ce a plecat la cele sfinte. În absența câștigătorului, atribuțiile de primar au fost preluate de actualul viceprimar Nicolae Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here