Deputatul de Olt Gigel Știrbu, invitat la Palatul Elisabeta de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei/ FOTO

Majestatea Sa Custodele Coroanei a primit, ieri, pe deputat PNL de Olt Gigel Știrbu, președintele Comisiei Camerei Deputaților pentru comunităţile de români din afara graniţelor, informează romaniaregala.ro. La întâlnire a fost prezent ASR Principele Radu.

Custodele Coroanei, Principele Radu și parlamentarul liberal au discutat o serie de proiecte legate de comunitățile de români din diverse țări ale lumii.

Agenda externă a Majestății Sale Margareta cuprinde, în fiecare vizită cu caracter public, acțiuni de consolidare a poziției comunităților românești din vecinătatea României, din țările UE, de pe continentul american și de pe cel asiatic.

„Am avut deosebita onoare să fiu invitat de către Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei Române și Alteța Sa Regală Principele Radu, la o întrevedere la Palatul Elisabeta privind proiectele actuale și viitoare pentru binele diasporei. Am fost profund impresionat de cât de ancorată este Casa Regală în realitatea diasporei românești. Mulțumesc, pe această cale, pentru cuvintele frumoase la adresa activității mele parlamentare și pentru încurajări! Ca om ce apreciază importanța Casei Regale în formarea Statului Unitar Român sunt deosebit de onorat pentru primire”, a spus, după vizită, Gigel Știrbu.
Fotografii de Daniel Angelescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here