Nicolae Dobre, favorit în cursa pentru funcția de primar al comunei Deveselu. Proiecte asumate de candidatul PSD

Candidatul PSD la funcția de primar al comunei Deveselu, Nicolae Dobre, actualul viceprimar și cel care a preluat și atribuțiile de primar după decesul fostului edil Ion Aliman, este favorit în cursa electorală pentru alegerile parțiale de sâmbătă, 27 iunie.

Cel puțin asta reiese din sondajele de opinie făcute în ultima perioadă.

„Există sondaje ale Partidului Social Democrat pe care nu le facem publice. Dar sondajele bat cu ce am mai spus: lumea este alături de noi”, a declarat, recent, președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Printre proiectele propuse de candidatul PSD se numără și înființarea unui sistem de distribuție inteligentă de gaze – un proiect cu studiul de fezabilitate finalizat şi cu toate avizele obținute.

„Aşteptăm deschiderea liniilor de finanțare, pe care guvernul de dreapta le tot promite.

Vom fi primii care, în secunda în care se vor deschide axele de finanțare, vom depune proiectul în vederea obținerii fondurilor, pentru acest obiectiv foarte important pentru comunitatea noastră.

Proiectul, în valoare de peste 35 milioane lei, prevede alimentarea cu gaze a întregii comune: satele Deveselu și Comanca şi Cartier MApN”, spune Nicolae Dobre.

Unitatea Sanitară din localitate este aproape de finalizare, sănătatea și accesul deveselenilor la serviciile medicale fiind primordiale în mandatul lui Dobre, după cum afirmă acesta.

„Până la sfârșitul anului, Unitatea Sanitară va fi finalizată, obiectiv în valoare de 1,6 mil lei, fonduri nerambursabile.

Deveselu va avea un centru sanitar cu o suprafață de 680 mp, în care vor funcționa cinci noi cabinete medicale și două săli de tratament, farmacie, grupuri sanitare, vestiare și camere de sterilizare.

Proiectul de construire a Unității Sanitare este dublat de un altul, care prevede dotarea, la standarde moderne, a cabinetelor, care vor funcționa în această nouă construcție.

Ne propunem, astfel, să îmbunătățim serviciile medicale din comună, prin atragerea mai multor medici cu specializări diferite și creșterea calității actului medical oferit deveselenilor”, afirmă candidatul PSD.

Acestea sunt doar o parte dintre proiectele pe care Nicolae Dobre le propune celor din Deveselu, el precizând că toate lucrurile bune începute în comună vor fi continuate și înmulțite cu alte noi proiecte.

Precizăm că Partidul Social Democrat deține majoritatea în Consiliul Local Deveselu și în Consiliul Județean Olt, instituția care finanțează proiectele administrațiilor publice locale și cofinanțează proiectele prin care autoritățile locale atrag fondurile europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here