Legea electorală, încălcată la Deveselu. Un bărbat a fost amendat cu 2000 de lei

Un bărbat din Deveselu a fost amendat de polițiști, azi, cu 2000 de lei după ce a postat pe o rețea de socializare mesaje de susținere pentru un candidat la funcția de primar al comunei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Deveselul s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul acestei zile, în mediul online, pe un cont de socializare, au fost postate mesaje de susţinere cu caracter electoral.

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, a fost identificat un bărbat, din comuna Deveselu, care a postat mesajul.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru continuarea propagandei electorale după încheierea acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

În Deveselu au loc, azi, alegeri locale parțiale pentru funcția de primar al comunei după ce, în septembrie 2020, fostul primar a decedat în plină campanie electorală, cu 10 zile înainte de alegerile locale. Chiar plecat la cele sfinte, edilul, Ion Aliman, a adunat cel mai mare număr de voturi, fiind ales primar pentru un al treilea mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here