Arde acoperișul căminului cultural dintr-o comună din Dolj, folosit în campania de vaccinare. Au fost evacuate mai multe doze de vaccin

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, la căminul cultural din comuna Călărași, județul Dolj. Din primele date, focul ar fi izbucnit la acoperișul clădirii, folosită ca și centru de vaccinare. Clădirea era folosită ca și centru de vaccinare, iar din interior au fost scoase dozele de vaccin.

Potrivit ISU Dolj, la fața locului intervin pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Bechet.

Pompierii intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul Căminului Cultural din comuna Călărași.

”Se acționează în continuare pt limitarea și lichidarea incendiului, nu sunt victime până în prezent, iar din spațiul unde funcționa centrul de vaccinare au fost evacuate dozele de vaccin”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Se acționează cu următoarele forțe: 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță tip B2 de la G.I. Pompieri Bechet, iar în sprijin au fost alocate 1 autospecială de lucru cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Segarcea, 1 autospecială de lucru cu apă și spumă de la Detașamentul 2 Pompieri Craiova și 1 autospecială de lucru la înălțime de la Detașamentul 1 Pompieri Craiova. Coordonarea intervenției se asigură de către grupa operativă din cadrul ISU Dolj.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here