Bărbatul care a tăiat femeia găsită cu leziuni în Balș, reținut. Ce au găsit oamenii legii în casa lui

Bărbatul care a tăiat femeia găsită, ieri, cu leziuni în Balș a fost reținut.

Vinovatul a rănit victima cu o lamă, pe motiv că i-ar fi sustras o suma de bani și un telefon mobil.

Femeia atacată are nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale.

„În seara zilei de 05.07.2021, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de violenţă, au dispus reţinerea, pentru o durată de 24 ore, începând cu ora 19.40, faţă de o persoană de sex masculin, în vârstă de 41 de ani, din or.Balș, jud. Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art. 32 alin. 1 C.p. rap. la art. 188 alin. 1 C.p.

În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 05.07.2021, în timp ce se aflau pe trotuarul străzii Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, jud. Olt, persoanei vătămate Ş.P. în vârstă de 35 ani, din aceeaşi localitate, i-a fost secţionat gâtul cu o lamă, de către inc. C.V., mobilul fiind reprezentat de faptul că acesta o acuzase că îi sustrăsese în prealabil, suma de 400 de lei, precum şi un telefon mobil”, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

La locuința bărbatului, situată în Balș, s-a găsit o jumătate de lamă de ras, impregnată cu substanţă brun roşcată cu aspect de sânge, ce a fost ridicată pentru cercetări.

„Fiind audiat în prezenţa apărătorului din oficiu, inculpatul C.V. nu a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa”, se mai arată în comunicat.

În cursul zilei de astăzi urmează a se formula propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here