Cărucior împins de mamă, lovit de un BMW pe o trecere de pietoni. Copilul a fost dus la spital

O șoferiță aflată la volanul unui BMW a lovit căruciorul împins de o mamă, pe o trecere de pietoni din Baia Mare. În urma impactului, fetița de 2 ani din cărucior a fost transportată la spital.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în Baia Mare, la intersecția cu strada Gheorghe Marinescu, pe trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător. Din primele informații, o tânără de 37 de ani traversa regulamentar strada, împreună cu fetiţa ei de 2 ani, când o şoferiţă a acroşat căruciorul în care se afla copila.

Din primele cercetări, „polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o tânără de 20 de ani din Baia Mare, la intersecția cu strada Gheorghe Marinescu, pe trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător, accidentează o minoră de 2 ani aflată în traversarea străzii împreună cu mama ei, o femeie de 37 de ani. Minora a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Mama minorei și conducătoarea auto au fost testate cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri”.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here