Se reia activitatea chirurgicală în cadrul Secției de Oftalmologie a Spitalului Slatina. Ce a spus managerul unității medicale

Se reia activitatea chirurgicală programată, în cadrul Secției de Oftalmologie, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru început fiind abordate chirurgia cataractei și injecțiile intravitreene.

Informația vine de la managerul unității medicale, Angela Nicolae, care a afirmat că, având în vedere evoluția favorabilă a situației epidemiologice atât la nivel național, cât și la nivel județean, precum și necesitatea de a reveni la furnizarea de servicii medicale, cel puțin la nivelul celor prestate anterior declanșării pandemiei cu virusul SARS-Cov-2, începând cu această lună se vor relua oprațiile la Oftalmologie.

De asemenea, se va putea efectua diagnosticarea, urmărirea și tratarea, după caz, a glaucomului, degenerescenței maculare legate de vârstă și a retinopatiei diabetice, cu ajutorul aparaturii moderne prezente la nivelul secției: tomograf retinian, laser YAG, laser Argon, câmp vizual.

Dată fiind adresabilitatea mare, pacienții care doresc să acceseze serviciile medicale de înaltă performanță în specialitatea oftalmologie, sunt rugați să facă în prealabil un consult pe bază de programare în Ambulatoriul de specialitate integrat spitalului, a mai afirmat managerul spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here