Autoturism lovit în plin de un tren InterRegio în Olt. Șoferul a rămas încarcerat

Un autoturism a fost lovit de un tren InterRegio în Olta. Șoferul, un tânăr de 23 de ani, din Găneasa, a rămas încarcerat în mașină.

Accidentul feroviar a avut loc în comuna Găneasa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, au fost implicate un tren InterRegio și un autoturism.

„O singură persoană necesită îngrijiri medicale, șoferul autoturismului, care a rămas încarcerat în urma evenimentului”, a precizat reprezentantul ISU.

La faţa locului au ajuns și polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa și din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Piatra-Olt.

„Polițiștii au constatat faptul că, un bărbat, de 23 de ani, din comuna Găneasa, în timp ce conducea un autoturism pe DC 14, în comuna Găneasa, satul Izvoru, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă fără bariere, ar fi fost acroșat de trenul Regio 2224 care circula pe ruta Râmnicu-Vâlcea – Piatra-Olt.

În urma coliziunii, conducătorul auto a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here