Gigel Știrbu, la alegerile PNL Mehedinți: De 30 de ani, Oltenia a fost părăsită

Deputatul de Olt Gigel Știrbu a condus, azi, Comitetul de Coordonare Județean al PNL Mehedinți, în cadrul căruia a fost ales președinte Virgil Popescu. 

Această calitate i-a revenit parlamentarului de Olt pentru că el este vicepreședinte regional în cadrul Partidului Național Liberal.

El a ținut și un scurt discurs în care a deplâns soarta Olteniei, regiune care se numără, în opinia sa, printre cele mai sărace regiuni din Europa.

„De 30 de ani, Oltenia a fost părăsită. Oltenia a rămas, alături de Moldova, una dintre cele mai sărace regiuni din Europa. Astăzi, Oltenia are o șansă pentru că un fiu al ei, un oltean de-al nostru conduce destinele Guvernului României. De aceea, sunt convins că, peste câțiva ani de zile, cei prezenți astăzi, în această sală, ne vom întâlni de aceste momente, când vom ști și vom vedea că sub ochii noștri, această regiune dragă nouă, populată de două milioane de olteni, se va schimba”, a vorbit, de la tribună, Gigel Știrbu.

Virgil Popescu a fost ales președinte al PNL Mehedinți cu 383 de voturi din cele 385 valabil exprimate. A existat un vot împotrivă şi un vot nul.

“Astăzi vreau să le mulţumesc tuturor celor care mă susţin în continuare să fiu preşedintele organizaţiei PNL Mehedinţi. Dar vreau să transmit mulţumiri speciale prim – ministrului Florin Cîţu care astăzi mi-a fost alături la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Mehedinţi, dar şi colegilor Nicolae Ciucă, Gigel Ştirbu, Cristian Buşoi, Dan Vîlceanu, Gheorghe Pecingină, echipei mehedinţene: Cristinel Pavel, Stela Firu, Dumitru Mărculescu, Daniel Cîrjan, Constantin Truşcă şi lista este lungă… Aşa cum a spus şi Florin Cîţu: urmează o perioadă în care se vor face investiţii importante în judeţul Mehedinţi, în Oltenia (numai 400 milioane de euro pentru extinderea reţelei de gaze naturale), plus alte milioane de euro pentru proiecte importante de infrastructură (drumul expres Lugoj – Drobeta Turnu Severin – Craiova – Calafat şi altele)”, a afirmat Virgil Popescu.

La eveniment a fost prezent și premierul României, Florin Cîțu. ”Fac echipă cu prietenul meu, Virgil Popescu, de mult timp. Şi în Guvern, şi în partid. Un ministru foarte bun, şi de astăzi, oficial, preşedinte PNL Mehedinţi, în echipa câştigătoare! Felicitări, Virgil”, a scris, pe Facebook, Florin Cîţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here