Românii cheltuie pentru consum aproape 85% din câştigurile lunare. Siminica Mirea: Este de NEACCEPTAT!

Senatoarea de Olt Siminica Mirea

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, a afirmat că este de neacceptat faptul că românii cheltuie pentru consum aproape 85% din câştigurile lunare.

Declaraţiile actualei guvernări cu privire la economia României şi, despre cum aceasta este într-o continuă ascensiune, nu se resimte, din nefericire, şi în viaţa românilor.

„Măsurile luate au generat o serie de consecinţe României şi cetăţenilor români, din care reies, în mod real, componentele unui adevărat dezastru: creşterea explozivă a preţurilor la produsele alimentare, medicamente şi a facturilor la utilităţi; creşterea şomajului, mai ales în rândul tinerilor; tăieri şi îngheţări de venituri, ceea ce se transpune în scăderea puterii de cumpărare; compromiterea viitorului prin guvernare bazată exclusiv pe datorie.

Astfel, austeritatea şi sărăcirea românilor reprezintă, din păcate, efecte reale şi directe ale modului în care politicile guvernamentale au fost aplicate greșit, determinând o creştere ireală a neîncrederii în economia românească”, a mai afirmat senatorul social-democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here