Primele imagini cu tânărul din Timișoara care și-a incendiat vecina. Vecinii de bloc descriu scene de groază: “Fumega, au stins-o într-o tufă”

O femeie de 48 de ani a ieșit din scara unui bloc din Timișoara, cuprinsă de flăcări. Striga că i-a dat foc un vecin. După ce a alergat prin parcare, s-a prăbușit lângă un copac. Sunt scenele de groază descrise de cei care au asistat, ieri, la oroare. 

Câțiva vecini au reușit să stingă focul și au sunat la 112.

“Știu că o ars. O ars toată, i-o dat foc cu petrol, cu benzină, ceva…Fumega, au stins-o într-o tufă. Spunea că i-a dat foc vecinul”, a declarat un vecin pentru Observator.

Biata femeie a susținut din prima clipă că fusese incendiată de un vecin. Inițial, însă, ceilalți locatari nu au luat în seamă această variantă, mai ales că era cunoscută că are probleme psihice. Au crezut că femeia s-a autoincendiat.

“Era bolnavă psihic. Locuia singură în apartament. Chinuia pe toți vecinii și nici pe părinți nu îi lăsa în casă. Și-o dat foc. Efectiv, s-a incendiat și a luat-o la fugă până dincolo de parcare”, a declarat un vecin, ieri, la scurt timp după producerea incidentului.

Însă, verificările poliției au scos la iveală că, femeia avea dreptate. Într-adevăr, vecinul a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, care și-a recunoscut fapta în timpul audierilor de azi noapte. Se pare că între cei doi era un conflict mai vechi.

Tot vecinii spun despre tânăr că este student și că, ieri, ar fi trebuit să își dea licența. El a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Serviciului de investigații criminale din cadrul Poliției Timiș, iar astăzi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Femeia de 48 de ani a fost transportată la spital în stare critică, cu arsuri pe 98% din suprafaţa corpului. Din păcate, în această dimineață, în jurul orei 6.00, ea a încetat din viaţă.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here