Reacția unui șofer venit din Franța când polițiștii i-au confiscat bolidul, în Galați

Un autoturism marca Mercedes, în valoare de 100.000 de lei, căutat pentru a fi confiscat de autoritățile suedeze, a fost găsit în vama Oancea, județul Galați.

Era condus de un cetățean cu dublă cetățenie moldovean și român care acum este cercetat pentru tăinuire.

„În data de 12 iulie a.c., în jurul orei 21.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, la volanul unui  autoturism marca Mercedes – Benz, înmatriculat în Franța, an de fabricaţie 2017”, a transmis Poliția de Frontieră.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Suedia.

„Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Franța și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este implicat în vreun litigiu”, a mai precizat Poliția de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here