Un tânăr şi-a stropit vecina cu benzină şi i-a dat foc. Femeia, care a ieşit din bloc arzând ca o torţă, a murit la spital

Oroare în Timişoara, după ce un tânăr în vârstă de 22 de ani şi-a stropit vecina cu benzină şi i-a dat foc. Scenele de groază au avut loc ieri, într-un bloc din zona bulevardului Take Ionescu. Biata femeie, care a suferit arsuri pe aproape toată suprafaţa corpului, a murit la spital în această dimineaţă.

Vecinii au sunat la 112, după ce au văzut-o pe femeie ieșind din bloc cu hainele în flăcări. Potrivit martorilor, a traversat în diagonală parcarea și s-a oprit sub un copac. Victima susținea că i-ar fi dat foc un vecin cu care ar fi avut un conflict mai vechi.

Echipajul de prim-ajutor ajuns la fața locului au preluat-o și transportat-o la spital în stare critică, iar poliția a început cercetările.

“A ajuns la noi cu arsuri pe 98% din suprafața corpului, deci este într-o stare critică, iar prognosticul este unul sever. Ea se află acum la secția de Mari Arși”, a declarat ieri, pentru tion.ro, Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara.

Din păcate, în această dimineață, în jurul orei 6.00, femeia a murit.

Vecinii au crezut că femeia s-a autoincendiat

Inițial, vecinii au declarat despre victimă că avea probleme psihice și că s-ar fi autoincendiat.

“Era bolnavă psihic. Locuia singură în apartament. Chinuia pe toți vecinii și nici pe părinți nu îi lăsa în casă. Și-o dat foc. Efectiv, s-a incendiat și a luat-o la fugă până dincolo de parcare”, a declarat un vecin, ieri, la scurt timp după producerea incidentului.

Polițiștii au continuat, însă, cercetările și, după câteva ore de la incident, au prins un tânăr de 22 de ani, care și-a recunoscut fapta. Astfel, dacă inițial băiatul a fost reținut pentru tentativă de omor, după moartea femeii, el va fi anchetat pentru omor.

El urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here