Tânăr din Baia Mare, reţinut după ce a tâlhărit pe stradă două persoane

Sursa foto: romaniatv.net

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr care a tâlhărit pe stradă două persoane, însuşindu-şi bunurile acestora, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

“Poliţiştii din municipiul Baia Mare au fost sesizaţi de un bărbat de 69 ani şi un tânăr de 20 ani despre faptul că au fost tâlhăriţi de o persoană de sex masculin.

În urma discuţiilor purtate cu persoanele vătămate s-a constatat că, în timp ce acestea se aflau pe străzile Victor Babeş, respectiv Gheorghe Marinescu, le-ar fi fost sustrase, în mod agresiv, diferite bunuri pe care le aveau asupra lor. Valoarea prejudiciului cauzat în cazul bărbatului a fost de 500 lei, iar în cazul tânărului 2.500 lei”, a spus Ionela Cozma.

Ea a adăugat că, în urma activităţilor informativ-operative efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Baia Mare, autorul faptelor comise privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tâlhărie a fost identificat, fiind vorba de un tânăr de 21 ani din municipiu.

În cauză, asupra tânărului de 21 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here