Accident mortal cu o mașină în care se aflau 16 persoane. „Șapte copii stăteau în portbagaj”

Un accident teribil a avut loc în apropiere de capitala ucraineană Kiev. Un autoturism în care se aflau 16 persoane s-a răsturnat, iar șoferul și un băiat de 7 ani au murit.

Alți doi copii au fost internați în stare gravă, potrivit Obozrevatel.

Accidentul s-a produs duminică seară, 11 iulie. Șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit de pe drum și s-a răsturnat. „Șapte copii erau în portbagaj, restul pasagerilor erau adulți. Un băiat de 7 ani și șoferul au murit”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției.

Autoturismul se îndrepta spre satul Martusovka, în apropiere de Kiev, unde locuiesc o parte dintre pasageri când a avut loc tragedia.

Potrivit presei locale, pasagerii autoturismului sunt rude și sărbătoriseră o zi de naștere pe malul unui lac din zonă. Nu se știe de ce, dar când au plecat spre casă, toată lumea s-a urcat într-un Volkswagen Golf – șapte copii stăteau în portbagaj.

Când mașina s-a răsturnat, o parte dintre pasageri au fost aruncați pe șosea, iar unii au fost pur și simplu zdrobiți. În urma accidentului au murit Dima Yakovenko, în vârstă de 7 ani, și tatăl său vitreg, care conducea autoturismul.

Doi copii de 10 și 12 ani au ajuns în stare gravă la spital. În total, șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here