Impact între un autocamion și un autoturism, în Cluj. Au fost anunțate două victime, dintre care una încarcerată

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane s-a produs vineri dimineață, în județul Cluj. Două persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs între localitățile Șaula și Izvorul Crișului.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07:50, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate.

În ultimul se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de circa 40 de ani, care era în stare de conștiență și era cooperant.

S-a acționat imediat cu echipamentele hidraulice și echipamentele speciale pentru tăierea caroseriei contorsionate și evacuarea victimei fără să-i agraveze traumatismele suferite.

Conform sursei citate, la fața locului au fost asigurate măsuri de siguranță și de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

La fața locului a mai fost consultată o femeie de circa 30 de ani, care, de asemenea, a fost transportată la spital. Aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here